Agenda

3 juli 2022 - Houtfestival Alkmaar

meer info volgt!

7 augustus 2022 - Beachclub Oost 3 in Wijk aan Zee (opgang Relweg)

aanvang 16.00u

 

Mei 2022

We hebben weer een toetsenist! Na een lange zoektocht hebben we onze toetsenist gevonden, zijn naam is Hans van Schip en hij speelt al heel wat jaartjes in verschillende bands, dus ervaring genoeg! Ook zingt hij, dus dat is weer een leuke aanvulling op de zang van Jacqueline. We hebben er erg veel zin in!

Maart 2022

Na een hele periode niet gespeeld te hebben, mogen we eindelijk weer! 

Afgelopen weekend een try-out gehad in Spanbroek vanwege de gemeenteraadsverkiezingen.Het was een beetje vreemd om weer te kunnen doen wat je leuk vindt, maar heerlijk om weer samen muziek te maken. Onze samenstelling is ondertussen een beetje veranderd. Onze toetsenist Frank heeft de band helaas verlaten wegens persoonlijke omstandigheden. Tot nu toe nog geen vervanging voor hem kunnen vinden, maar hopelijk gaat dat in de toekomst wel lukken. 

Onze bassist Frits is ook weg, hij heeft ervoor gekozen om andere muziek te gaan maken nl. de hardrock, daar ligt eigenlijk zijn hart. Gelukkig hebben we een goede vervanger gevonden in Ard Adrichem, hij heeft al verschillende keren ingevallen bij ons en hij heeft er erg veel zin in om met ons als vaste bassist verder te gaan.